lunes, 11 de mayo de 2009

Pissarra tàctil interactiva

M'asombren molt aquesta nova tecnologia ja que és un bon instrument per fer les classes d'una manera més amena podent mostran imatges directament des de l'ordinador conectat a internet.
Aquesta pissarra en concret, estava lligada a l'ordinador del professor. Al ser táctil no es necessita estar sentat sino que es pot estar al costat de la pissarra i amb el dit fent-lo servir de ratolí per poder passar la imatge i les pàgines i interactuar.
També contava amb uns bolígrafs de colors que estaven programats amb el color. Però l'inconvenient que tenen aquests bolígrafs, és que no es poden fer servir dos a la vegada, ja que sino sortiria un únic color i deformat.
També compta amb un esborrador per treure les pintades però com s'ha dit, té l'inconvenient de que no es pot fer servir a la vegada algún bolígraf i l'esborrador, sino que s'ha de deixar al seu lloc, i desprès agafar alguna altra eina per poder utilitzar-la.
Mai havia vist en directe una pissarra d'aquestes i crec que són un bon invent per al futur, però cal destacar que no hi ha res com les pissarres convencinals, ja que si s'en va la llum, continuaràn funcionant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario